Projects


Wij werken en verkopen bij Beauty-ME uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten.


Esse Probiotic Skincare

Esse Probiotic Skincare produceert krachtige en geavanceerde, gecertificeerd biologische producten voor professionele huidverzorging markt en consumenten.

De meest recente ontdekkingen op cosmeticagebied hebben aangetoond dat synthetische en niet huideigen stoffen (die voorkomen in bijna alle cosmetica producten), zoals siliconen kleurstoffen, geurstoffen, paraffine en vaseline op lange termijn schade aan de huid en de gezondheid opleveren. Hierdoor krijgen steeds meer mensen te maken met huidproblemen, zoals allergieen.

Esse is een biologische productlijn vrij van parabenen, chemicalien, synthetische geuren en synthetische kleurstoffen. 100% natuurlijk en gecertificeerd biologisch. 

Shellac CND

Shellac is een volledige nieuwe service! Geen vervanger van nagellak en geen vervanger van traditionele kunstnagel behandelingen. Shellac is van een nieuwe categorie. Voor prachtige handen en voeten.

  • Twee weken perfect gelakte nagels
  • Het is een lak, geen gel
  • Niet schadelijk voor de eigen nagel
  • Geen droogtijd

Better Waxing

De moderne vrouw heeft terecht hoge verwachtingen van cosmetica. Ontharing hoeft helemaal geen vervelende en ingewikkelde opgave te zijn. De producten van Better Waxing Technology verenigen trends, wetenschap en gebruiksgemak.

Better Waxing Technology is een nieuw merk met een frisse, jonge uitstraling. De fabriek en het management daarentegen steunt op meer dan 20 jaar praktijkervaring in waxing, samenstelling, ontwikkeling en een grote technische know-how, vergaard in grote cosmetische concerns. Alle producten worden met de grootste zorg en kennis samengesteld en voldoen aan de behoeft van hedendaagse cosmetica-gebruiker.


Producten