Microdermabrasie

Microdermabrasie


Nu voor iedereen mooie en jonge huid!
Diamant microdermabrasie, de nieuwste verjongende peeling!

Wij Werken uitsluitend met de apparatuur van Simply Beauty. Microdermabrasie is een geheel nieuwe manier van peelen door diamanten opzetstukjes die zacht uw huid polijsten. De bovenste fijne huidlaag wordt verwijderd door de dermabrasie, waardoor er een nieuwe gladde gezonde huid tevoorschijn komt.

Collageenaanmaak

Door het afslijpen van de bovenste (dode) huidlaag en de drukzuigmassage van het microdermabrasie apparaat ontstaat een natuurlijk proces van huidverbetering waarbij tevens collageenaanmaak door de cellen wordt gestimuleerd. De huid wordt mooier, gladder, dikker, steviger en neemt weer beter cremes op. Uw huid blijft intact en de behandeling is geheel pijnloos.

Werkwijze

Vooraf aan de microdermabrasie-behandeling wordt uw huid intensief gereinigd. De microdermabrasie volgt en uw behandeling kan worden uitgebreid met het insluizen van actieve verjongende werkstoffen door mesotherapie (d.m.v. ultrageluid) en voedende maskers. Werkstoffen zoals hyaluron, collageen, vitamines worden ingezet naar behoefte van de huid. Uw huid wordt gestimuleerd zich te vernieuwen.


Microdermabrasie is geschikt voor iedereen die last heeft van:


Resultaten diamant microdermabrasie:


Afsluiting van de behandeling

De behandeling wordt afgesloten met cryptotherapie. Dit houd in dat huid verkoeld wordt, waardoor de opname van ingesluisde ingredienten verbeterd wordt. De verkoeling zorgt voor een vertraging van stofwisseling, zodat de ingredienten verzegeld worden en langer hun werking kunnen behouden.

Een microdermabrasie-behandeling geeft direct resultaat! Echter voor een optimaal resultaat adviseren wij 5 tot 10 behandelingen (afhankelijk van de huidconditie) met een regelmaat van 1 keer per week, met gebruik van bijbehorende producten. Daarna als onderhoud 1 keer in de 4 a 6 weken om het resultaat te behouden.

Tarieven