Manicure

Manicure
 
Uw handen en nagels zijn uw visitekaartje. Het is dus belangrijk, om ze regelmatig te laten behandelen door een goede manicure. In Amsterdam gaat u hiervoor natuurlijk naar Beauty ME. Beauty ME biedt u allerlei behandelingen voor uw handen, voeten en nagels.
 
Niet alleen verzorgt Beauty ME u een heerlijke pedicure- of manicurebehandeling, ook bent u bij onze studio in Amsterdam op de juiste plaats voor nagelbehandelingen en kunstnagels.
 
Bij een manicurebehandeling worden uw handen vertroeteld. Tijdens zo'n behandeling worden uw nagels en nagelriemen op en top verzorgd en uw nagels gevijld en gelakt. U kunt uw nagels uiteraard ook mooi bij ons laten lakken met Shellac, de nieuwste revolutie op het gebied van mooie gelakte nagels. Kwaliteit
 
Omdat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, werken wij alleen met verzorgingsproducten van topkwaliteit zoals CND. Bij een manicurebehandeling in onze salon nemen wij uitgebreid de tijd voor u.

Wanneer u vermoedt schimmelnagels te hebben, dan verzoeken wij u vriendelijk uw eigen nagellak set (basecoat, kleur en topcoat) mee te nemen, dit om besmetting te voorkomen, eventueel kunt u ook ter plek een setje bij ons aanschaffen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Manicure

Quick Manicure (incl. lakken)

€ 20,00
Full Manicure (incl. lakken)     
€ 25,00
Shellac manicure (Verwijderen +€5)
€ 30,00
French Shellac (Verwijderen +€5)
€ 35,00
Shellac verwijderen Only       
€ 10,00

Behandelingen