Permanente make-up


Permanente make-up  
 
Steeds meer vrouwen kiezen er voor om permanente make-up aan te laten brengen. Dit is niet geheel zonder reden: dankzij permanente make-up zie je er immers altijd verzorgd uit.   Zo is permanente make-up ideaal als tijdsbesparing, gemak en wanneer u gaat sporten, zwemmen of wanneer u niet tegen cosmetica kunt.  
 
Om er op elk moment van de dag perfect verzorgd uit te zien, is permanente make-up een echte aanrader. Bij Beauty ME kunt u kiezen voor permanente eyeliners, permanente lipliner en permanente wenkbrauwen. 
 
Met behulp van een ultradunne naald brengt onze visagiste een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof aan in de huid. Een ware specialiste in haar vak! Het mag voor zich spreken dat het van belang is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt.  
 
Uiteraard wordt conform de eisen van de strenge landelijke Hygiëne, Arbeidsomstandigheden  en Milieucode bij elke klant nieuwe steriele naalden gebruikt, welke na de behandeling vernietigd worden.   Mede hierdoor bent u ervan verzekerd dat permanente make-up bij onze specialiste volledig veilig is.
 

 
 
 
 
 
 
 

Permanente make-up

Wenkbrauwen      
€ 240,00
Boven of onder eyeliner 
€ 150,00
Lipliner 
€ 240,00
PMU - wenkbrauwen bijkleuren
€ 100,00
 
Behandelingen